10 Ağustos 2017 Perşembe

lanet olsun güney kore dizilerine

Ulan böğrüm delindi be. Ağlamaktan parçalandım. Ne lanet bir şeymiş bu, nereden sardım ben güney kore dizilerine? İki saattir böğürerek ağlıyorum şurada. Hayır çok sıcak, tüm pencereler açık, mahalleyi toplayacağım başıma diye de kendimi susturmaya çalışıyorum. Ulan Allahsızlar o ne biçim son öyle be! Hay ben sizin yazacağınız senaryoya! Dizi değil mübarek 20 bölümde insanın tüm psikolojisiyle nasıl oynanır, nasıl yutkunamaz hale gelir...Vallahi balkona çıkıp nara atacağım! Hay ben böyle işin! Ama bunlar hep işsizlikten güçsüzlükten. Bu kadar vaktim olmasa sarmazdım bunlara. Ahhh...Ah ulan! Getirin 4.prensi!
Çok kötüyüm ben ya. Lanet olsun kore dizilerine!
Bir daha da izlersem vurun kafama! Gece gece geldiğim duruma bak. Tövbe yarabbim.

4 yorum:

  1. Oh My Venüs ve she was pretty deneyin haykırın mahalleye...
    Gülmekten tabi bu sefer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman yok yok onları da açarım güleceğim diye gene ağlarım kesin. Anladım ben çünkü bunların yöntemini. Önce hakikaten mutlu ediyorlar insanı bir coşuyoruz, böyle kahkahalar şakalar gülmeceler. Sonra bir basıyorlar ağır dramı içim dışıma çıkıyor ağlamaktan. Yok yok bir daha kore dizisi izlemem :)

      Sil
  2. Zamanın birinde sana 2 dizi önermişim (aha da yukarıda :) ) sende aşağıda ki yorumu yapmışsın son postlarına bakıyorum kore dramına batmışsın tebrikler dostum :)) yaşasın kore dizileri izleyip kendi kendine gülüp, ağlayanlar derneği. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi billahi iyi battım ama ne battım :D
      ama önerini dinledim, oh my venus önceki gün yeni bitti ve tek kelimeyle bayıldım! şimdi she was pretty'ye bakıp bakmamakta kararsızım ama, aşk hikayesinin kaynağı bana biraz dokunabilir çünkü, eğlenmekten çok oturup kendime ağlayabilirim gibi geldi. o yüzden sıraya secret garden'ı aldım :)

      Sil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...