7 Ağustos 2014 Perşembe

gün ortasında

ya dedim ki demin kendi kendime, niye bu kadar karalar bağlıyorum? nedir bu hayat bitmiş, herşey kötü, kimseyi hiçbir şeyi görmek istemiyorum hali? işyerindeyim şu an ve kendi kendime dedim ki, saçmalama! bu kadar büyütülecek bir şey yok!
filmler var güzel, diziler var güzel, kitaplar var ölünesi ve limonlu dondurma, en çok o güzel.

4 yorum:

  1. Haftada ortalama 4-5 defa gelip giden ruh halim :)
    Önce bir baş dönmesiyle gelen o anda yok olup gitme isteği, ardından kendini koruma içgüdüsüyle tekrarlanan aynı sözler.

    "Büyütme bu kadar, büyütme, hep iyi oldun, gene olacaksın.
    Sevdiğin şeyleri hatırla filmler, diziler, kitaplar, fotoğraf var.
    Müzik var müzik, unuttun mu, nasıl unutursun?
    Dinlemediğin, keşfetmediğin bir sürü güzellik var daha. Sen sadece sakin ol."

    Pek normal olmamayı bazen sevmiyorum sanırım.

    Ama limonlu dondurmaya değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah tabi ya, müzik! ben de cümleyi yazıp bitirdiğimde bir boşluk hissetmiştim anlayamamıştım. müzik! o olmadan olur mu?

      Sil
  2. 1) Bu git-geller hafif şiddette manik depresiflik işaretleri. Psikiyatrist kontrolü tavsiye ederim. Hem modern anti-depresanların mallık gibi yan etkileri yok bak artık. (1 sene kullandım, olduğumdan daha süzme hale getirmedi beni ^_^)

    2) Yiyebildiğiniz kadar yiyin, zira limonlu dondurma sadece Ponti ve senin için üretiliyor olabilir. Benim çevremde kimse yemiyor, yemeye kalkanı da otobüste-yer-vermeyen-genci-manidar-şekilde-süzen-teyze bakışlarıyla kınıyorlar :D

    3) Hayattan silinip gitme dürtüsü yokladığında şu camı kırınız:
    http://sevdigimkarikaturler.wordpress.com/2014/03/05/canli-bomba/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir psikiyatristlik durum olduğunu düşünmüştüm ben de ara ara ama yıllar yıllar boyunca sürünce dedim herhalde normali bu, bende başka türlü bir ruh hali oturmuyor sanki. hem bana iyi gelecek şeyin psikiyatristin ilaç vermesi değil akıl, para, zaman vb. vermesi olacağını düşünüyorum, düşünmüyorum hatta eminim, kesinlikle öyle. bunları çıkarıp vereceklerse elime neden olmasın.
      ayrıca limonlu dondurma en birincisidir, limonlu pasta ve limonlu kek de güzeldir:)

      Sil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...