17 Ağustos 2015 Pazartesi

http://thisisnthappiness.com/post/126892988834/douglas-adams

2 yorum:

  1. Görüşmeyeli naber Hikayeci? Epeydir sesim çıkmasa da uzaktan takipteyim bak : ) Okula kabul edilmene çok sevindim. Rasyonel gözükmese de kendi rüyanın peşinden gidebilme cesareti gösteriyor olmana daha da çok seviniyorum.

    Douglas Adams'tan paylaştığın bu söz bende Daytripper'ı tekrar okuma iştahı uyandırdı.
    Blogunda hiç çizgiromana değinmemişsin. Fantastik sevse de ÇR sevmeyen çok tanıdığım var. Muhtemelen sen de onlardansın : ) Tek ricam, önyargılı yaklaşma ve bir şans ver : amazon.com/Daytripper-Gabriel-Ba/dp/1401229697

    Senin de seveceğine inanıyorum. TR çevirisi cilt olarak basılmış ama hiçbir yerde bulamıyorum. TR ya da EN olarak edinemezsen haber ver, Drive'a yüklerim. Hiç bir spoiler vermeyeceğim, ama mutlaka okumanı ve hakkında blogda yazmanı isterim ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlara geri dönmene sevindim :) Çizgi roman konusuna açıkçası hiç girmedim, hani sevip sevmediğimi bile bilmiyorum, ne bileyim hiç aklıma gelmedi belki de. Bu gösterdiğin Daytripper'ın konusu oldukça ilginç görünüyor, zaten yakın zamanda bir kitapçı dolaşmasına çıkacağım, bakalım ;)

      Sil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...