2 Kasım 2014 Pazar

karanlıktan



Her zaman güzelliğin göreceli olduğunu söylerler. Ama bazen hepimizin üzerinde hemfikir olabileceği - çok nadir - şeylerin de olduğunu fark ediyoruz. Bunlardan biri, işte bu "Brad Pitt". Ben kendimi bildim bileli - ki toplam yıllarımın sayısının 27 olduğunu hesaba katarsak - o burda, bizimle, kabul etmiş durumdayız onu o olarak. Dünyanın en mükemmel insanı değil, iyilik perisi hiç değil, çok yakışıklı çok güzel bulunabiliyor ama şöyle bir baktığınızda hemen hemen her coğrafyada bulunabilecek mavi göz-sarı saç kombinasyonuna sahip. Ama birşey var, adını koyamadığımız. Onu Brad Pitt yapan. Evet, bu adam çok güzel ama neden hepimiz onu bu kadar güzel bulabiliyoruz? Dedim ya, etrafınıza dönüp bakın, sarı saç-mavi göz sahibi başka insanlar da var. Neden onları da çok güzel bulmuyoruz?
İşte sanırım bu soruların cevabı olduğu için bu adam böyle güzel. Şimdi izin verin gününüzü aydınlatsın birazcık.

1 yorum:

  1. Çünkü sadece sarışın ve mavi gözlü değil. Adam gerçekten çok yakışıklı ve dediğin aksine kendisinden bir sürü yok. Tamam şimdi çok yaşlandı ve yüzü deforme oldu, o haline bakınca bunun gibi bir sürü var diyorsun ama şimdi ilk gençlik zamanlarını düşün, bir vampirle görüşmeyi, dövüş kulübünü, tibette yedi yılı... düşün. Adamın yüz hatlarında tüm olay renginden çok ve onun gibi bir sürü yok etrafta. Ben hiç görmedim şahsen, belki isveçte falan varsa bilmem. Ki düşününce hollywood'da bradden boşalan genç sarışın mavi göz kotasını chris hemsworth ile doldurmaya çalışıyor, o bile brad'in yanına yaklaşamıyor :)

    YanıtlaSil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...