6 Ekim 2014 Pazartesi

haftaya güzel bir başlangıç

4 yorum:

  1. Sis senin miller de duruyordur, benimkiler de duruyor, hadi gidek :)) İzlerken kapıyı çarpıp kendimi havaalanına atasım geldi ya

    YanıtlaSil
  2. Tamam hadi kalk gidelim:-D bu yılbaşını iskoçya da geçirelim. Valla bak ne zaman gidiyoruz? Bu milleri harcamayınca kayboluyor son kullanma tarihi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama yılbaşında gitmeyek çok soğuk oluyor, daha aralık 2015'e kadar vakit var. Oranın mevsimi neyse, kelt festivali falan vardı o zaman gidek :)

      Sil
    2. bu sene bunlar toptan böyle tüm seneye yaydılardı homecoming diye (http://homecoming.historic-scotland.gov.uk/) ama sanırsam bitiyor bu seneyle birlikte. bunun dışında iskoçya'nın en büyük festivali hogmanay. 27 aralık civarı oluyor, kış festivali şeklinde ve acayip büyülü bir ortam gibi görünüyor. ha yazın gidersek t in the park diye şahane bir müzik festivali oluyor her sene youtubedan falan bakıyordum ben. Temmuzda oluyor hep. Temmuz ve Ağustosta müzik ve kitap, film festivalleri mevcut.
      http://www.edinburghshogmanay.com/
      http://www.tinthepark.com/home.aspx

      Sil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...