1 Aralık 2013 Pazar

Sevil Parfümeri herkese parasını iade edip kendini yaksın artık

Biliyorum iki gündür böyle saçma şeylerle başınızı ağrıtıyorum ama elimden gelen başka birşey olmadığı için burayı öyle bir yere çevirdim mecburen. Bu Sevil Parfümeri ile ilgili düştüğüm saçma ötesi durumu anlatmıştım ya, aman yarabbi internette şöyle bir baktım da herkes aynı durumdan muzdarip. Bu güya “Müşterilerim benim patronumdur. Onlar istedikçe ben gelişmek zorundayım. Onların taleplerini yerine getirmek için her türlü imkanı zorlamalıyım.” düsturuyla çalıştığını iddia eden Sevil Parfümeri bildiğiniz millete kazık atarak, yalanla dolanla iknayla paralarını alayım da nasıl alırsam alayım sonra akılları başlarına geldiğinde de defol git diyeyim mantığıyla çalışıyormuş. Hemen hemen herkesin aynen benim kullandığım cümlelerle aynı oyuna geldiğini okuduğumda beynimde şimşekler çaktı resmen. Hadi ben dünyanın en salağıyım bunu biliyordum da, herkes de aynı yönteme kanmışsa sorun sadece bende değil demek ki.
Yazabildiğim her yere şikayeti ilettim, kendi sitelerine yazdım. Ama geri dönüş yapacaklarını zannetmiyorum. Şimdi tüketici hakları mahkemesine nasıl dava açabileceğimi araştırıyorum. Ödediğim miktardan daha fazlaya mal olsa bile bu dava işi falan umrumda değil, uğraşmalarını istiyorum. Hatta gidip gümrük ve ticaret bakanının önüne bile atarım kendimi, meclisin içine dalarım o da umrumda değil. Beni bu kadar sinir ettiler, moralimi bozdular, salak saçma günler yaşatıyorlar, o Sevil Parfümeri denen yer de yaşayacak bunları.

5 yorum:

  1. Twitter hesabınız varsa, orada da bahsedin. İnanın twitter çok etkili. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Hatta iade alacaklarını düşünüyorum. Sevil parfümün önünden geçerken göz ucuyla bile bakmıyorum, resmen hanutçu gibi çalışanları. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim şimdi twittera yazacağım. ben de tereddüt ediyordum twitterda falan yazsam mı diye. Ama iade konusunda çok umutlu değilim hala bir geri dönüş yapmadılar.

      Sil
  2. Esra http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1 adresinden online olarak şikayet bildiriyormuşsun belki bildirmemişsen die dedim, onun dışında twitter cidden etkili oluyo hatta biz de yazalım orada, sosyal medyadan cidden tırsıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Sevil parfümeri çalışma şartları; işe girerken kabul edilen maaş verilmez.
    İşe 1 dakika geciksen tüm gün maaşın kesilir
    Sebepsin küfür yersin
    1 yılı doldurmadan kıdem ödenmesin diye işten çıkarılırsın.

    YanıtlaSil
  4. Sevil parfümeri çalışma şartları
    1 ayda 25 kişi işten çıkar
    personeline küfür eder
    maaşını anlaştığı tutarda ödemez
    istifa edip kaçar gider

    YanıtlaSil

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...