17 Şubat 2013 Pazar

YAŞ ETTİ...2

Tam iki yıl önce bugün, "yapabilirim, bu sefer olabilir, devam ettirebilirim, yazdıklarımı paylaşabilirim" diyerek artık kaç milyonuncu denemem olarak Neverland Hikayeleri'ni açıp, ilk yazımı - Johnny Angel'ı - yollamıştım. O zamandan bu zamana, şu yan sütunda gördüğüm takip edenler kısmındaki sayı 81 oldu. Ama ben biliyorum ki oradaki sayılar gerçek anlamda beni takip edenleri, yazdıklarımı okuyanları, düşüncelerimi bir dakikalarını bile olsun ayırıp düşünenleri, gösterdiğim filmleri merak edip izleyenleri, anlattığım kitapları alıp okuyanları temsil etmiyor. O yüzden sadece bu "81"e değil, okuyan, beni bir nebze ciddiye alan herkese teşekkür etmem gerek bugün.
Bir şekilde de olsa, bilmeyerek ya da bilerek, önemseyerek ya da zerre kadar takmayarak da olsa, yaşamıma tanıklık ettiğiniz için. Çünkü siz farkında olmasanız da "sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bahar Ekinoksu - "Old must be left; New must be adopted; Life must be celebrated"

Ostara veya Eostre veya Eastre, Germen bahar ve şafak tanrıçası. O dönemin akademik yazılarında kendisinden yalnızca bir kez bahsediliyor - ...